Tarjanne_kuva

taide-nuuttilaan tarjanne-höyrylaivalla

Kesällä 2022 Taide-Nuuttilaan on mahdollista saapua myös 114-vuotiaalla Tarjanne-höyrylaivalla, joka on maailman vanhin edelleen liikenteessä oleva alkuperäistä reittiä kulkeva matkustajahöyrylaiva.  Risteilymatkalla nautitaan herkullinen risteilymenu samalla kun päästään ihailemaan mahtavista järvimaisemista sekä jylhistä rantaviivoista. Matkan aikana matkustajat pääsevät lisäksi kokemaan kuuluisan höyrypillin vihellyksen sekä menneen ajan tunnelman Akseli Gallen-Kallelan suunnittelemassa ravintolassa. 

 

Matka alkaa joko Tampereelta, Ruovedeltä tai Virroilta risteilyllä kohti Visuvettä. Visuvedelle saavuttaessa jatketaan linja-auton kyydillä Taide-Nuuttilan kesägalleriaan Virroille. 

 

Taide-Nuuttilassa on tunnin verran aikaa tutustua gallerian monipuoliseen tarjontaan ennen linja-autokuljetusta takaisin Tampereelle / Ruovedelle / Virroille.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin Tampere-Visuvesi tai Ruovesi-Visuvesi
Torstaisin ja lauantaisin Virrat-Visuvesi

Risteilyn aikataulu
Tampere-Visuvesi (ke, pe) klo 10.00-16.05
Ruovesi – Visuvesi (ke, pe) klo 14.30-16.05
Virrat – Visuvesi (to, la) klo 11.00-12.55

Hinnat ryhmille alk.
Aikuiset 92 €/ hlö, eläkeläiset 82 € / hlö
Aikuiset 64 € / hlö, eläkeläiset 60 € / hlö
Aikuiset 64 € / hlö, eläkeläiset 60 € / hlö

Sis. laiva- ja bussimatkat ohjelman mukaisesti, ruokailun laivalla ja pääsymaksun Taide-Nuuttilaan.

Tarjoamme ryhmänvetäjälle tai matkanjohtajalle (1hlö) paketin veloituksetta, kun ryhmän koko on yli 30 hlöä. Mininimi ryhmäkoko 30 henkilöä.

 

Muina aikoina ja muista reitin kohteista sopimuksen mukaan, pyydä tarjous ryhmällesi. Lisätiedot ja varaukset: asiakaspalvelu@hopealinja.fi | 010 422 5600

Taide-Nuuttilaan Tarjanne-höyrylaivalla esite

Löydät lisätietoa mahdollisuudesta saapua Taide-Nuuttilaan Tarjanne-laivalla tästä esitteestä.